Luister online

Zo mooi

Liliane Saint-Pierre

Uitgebracht in 1998

Duurt 03:30

80 keer gedraaid
Vorige keer:
6-02-2024 om 08:03 uur

Volgende keer (schatting):
24-04-2024

Liedjestekst
Zo mooi, zo goed
Wat de liefde met je doet
Als in een droom
Komt hij dichtbij, dichterbij

Elk teken, elk woord
Zweeft nu door je hoofd
Versterkt ook het gevoel
Waarin je hebt gelooft
Zo mooi, mmm mmm zo mooi

Zo mooi, zo zacht
Voelt de liefde elke nacht...

De complete tekst op Vlaamseliedjes.com

Biografie Liliane Saint-Pierre

Liliane Saint-Pierre werd als Liliane Keuninckx geboren op 18 december 1948 in Molenstede. Ze was de oudste van twee kinderen in een modaal gezin.

De jonge Liliane legde aanvankelijk een voorspelbaar parcours af: kleuterschool bij de 'nonnetjes', Ecole Moyenne in Diest en nadien technische normaalschool in de Oranjestad. Als kind werd Liliane tijdens schoolfeestjes en feestjes van de turnkring steevast opgevoerd om een nummer ten beste te brengen. Ofschoon ze goed bij stem was, lag haar eerste ambitie bij het ballet. Maar daarvoor moest ze lessen volgen in Antwerpen en dat was te duur. Het werd dus gymnastiek.

Vanaf haar dertiende beproefde ze haar geluk in zangwedstrijden. Tijdens de 'Variétéwedstrijd Volkswagen/Radio Luxembourg' eindigde ze tweede. De wagen zag ze aan haar neus voorbijgaan, maar het leverde haar een platencontract, een monsterhit in Vlaanderen én het begin van een professionele carrière op. Om die in goede banen te leiden, werd Milo De Coster aangewezen om Lilianes zaken te behartigen. Het leven van de vijftienjarige veranderde grondig. De school moest ze voor bekeken houden.

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Liliane Saint-Pierre op Jouwradio