Jouwradio Luister online

Nieuwsarchief

Nieuwe single voor Ive Rénaarts

Wanneer Ive Rénaarts niet op pad is met z'n collega's van De Stoempers vindt hij af en toe nog een gaatje voor wat solo-werk. Voor het eindejaar heeft Ive onlangs een nieuw nummer opgenomen.

vrijdag 15 december 2017


Wim Soutaer bezingt fan in nieuwe single

Mocht je afgelopen zondagavond hebben afgestemd op Eén, dan zag je in het populaire programma 'Sorry Voor Alles' hoe zanger Wim Soutaer zijn 'allergrootste fan' Margot verraste met een zelfgeschreven single die helemaal aan haar werd opgedragen.

woensdag 13 december 2017


Samson en Gert brengen nieuwe kerstsingle uit

Samson en Gert staan binnenkort weer op de planken met hun jaarlijkse kerstshow. Daar zullen ze ongetwijfeld ook hun nieuwe single "Lieve kerstman" brengen.

maandag 11 december 2017


Isabelle A helemaal terug van weggeweest

Isabelle A is terug van weggeweest. Dankzij haar fel gesmaakte passage in het succesvolle televisieprogramma “Liefde voor Muziek” herontdekte Vlaanderen haar unieke stemcapaciteiten.

zondag 10 december 2017


Begin 2018 nieuw album voor An-Sofie Noppe

Songschrijfster An-Sofie Noppe stelt nieuw werk voor. Haar single "Peperkoeken hart" baande zich een weg door de nationale ether als schouderklop van formaat voor het talent van deze jonge singer-songwriter uit Watou, de Westhoek.

zaterdag 9 december 2017Karen Damen debuteert met eerste solo-single

Dat Karen Damen in 2018 haar grote droom waarmaakt en haar eerste soloplaat uitbrengt, is geen geheim meer. Hoe die plaat zal klinken, is tot vandaag wel nog een heel goed bewaard geheim en dat zal nog even zo blijven. Het idee waarmee Karen al sinds kindsbeen af rondloopt, begint steeds meer vorm te krijgen en daarom laten we jullie graag al even kennis maken met de eerste noten van die plaat.

zaterdag 9 december 2017


Nieuwe single voor Rudy Meyns

Voor zijn nieuwe wintersingle koos Rudy Meyns voor een nummer uit het repertoire van de West-Vlaamse zangeres Marva: "Neem me in je armen". In 2018 zal het precies veertig jaar geleden zijn dat dit nummer voor het eerst verscheen en een top 3-hit werd.

zaterdag 9 december 2017


Mijn Jouwradio account

Meld je aan op onze website.

E-mail:

Wachtwoord:

Sociale media

Vind ons op Facebook

Volg ons op Twitter