Luister online

Licht aan de overkant

David Vandyck

Uitgebracht in 2022

Duurt 03:28

207 keer gedraaid
Vorige keer:
22-09-2023 om 07:37 uur

Volgende keer (schatting):
2-10-2023
Kijk de videoclip

Biografie David Vandyck

David Vandyck werd geboren op 12 september 1978 in Waregem, West-Vlaanderen. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij een interesse in muziek. Hij zong, sprong rond en volgde pianoles tijdens zijn kindertijd. Thuis bij de familie Vandyck werd voornamelijk geluisterd naar Nederlandstalig variété en Frans chanson, waarbij vooral Will Tura een grote indruk op David maakte.

Deze vroege muzikale invloeden hebben David geïnspireerd en zijn liefde voor het Nederlandstalige genre versterkt. Hij begon zijn eigen muzikale pad te bewandelen en ontwikkelde zijn eigen stijl, waarbij hij elementen van variété en chanson combineerde met zijn unieke stemgeluid.

Gedurende zijn carrière heeft David naam gemaakt als een talentvolle zanger en performer. Hij heeft verschillende succesvolle albums uitgebracht en een trouwe fanbase opgebouwd in Vlaanderen.

David Vandyck blijft groeien als artiest en zijn muzikale horizon verbreden. Met zijn passie en toewijding aan zijn vak is hij een gewaardeerde figuur in de Vlaamse muziekwereld.

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Videoclip

David Vandyck op Jouwradio