Jouwradio Luister online

Nieuwsarchief


Ebe uit 'The Voice Kids' brengt debuutsingle uit

Singer-songwriter Ebe Mogyoros (14) uit Melle liet zich eind vorig jaar voor het eerst opmerken tijdens zijn deelname aan het tv-programma 'The Voice Kids'. Hij bracht er onder meer nummers van Kommil Foo. Sinds dat moment ging het razendsnel voor Ebe.

maandag 15 april 2019Paul Severs is overleden

Na een intense strijd die vier weken duurde is zanger Paul Severs vandaag overleden. Vlaanderen verliest zo één van de populairste Vlaamse zangers van zijn generatie. Severs scoorde hits met onder andere 'Geen wonder dat ik ween', 'Zeg eens meisje' en 'He Suzie'. Paul Severs werd 70 jaar.

dinsdag 9 april 2019Voice Male neemt afscheid op 19 mei

Op 19 mei aanstaande vindt in Antwerpen het laatste concert van Voice Male plaats. De a-capellagroep, die ruim 22 jaar bestond, zet dan definitief een punt achter een succesrijke loopbaan.

woensdag 20 maart 2019Paul Severs in coma na hartaanval

Paul Severs, de zanger van hits als "Zeg 'ns meisje" en "Geen wonder dat ik ween", is gisteren getroffen door hartfalen. Dat meldt zijn zoon Christophe aan onze redactie. Severs (70) werd overgebracht naar het ziekenhuis in Anderlecht en wordt daar in een kunstmatige coma gehouden.

woensdag 13 maart 2019André Hazes jr. beleeft zijn grote doorbraak

2019 is nu al het jaar van André Hazes jr. De Nederlander ziet zijn roem niet alleen in eigen land naar grote hoogte stijgen, hij beleeft momenteel ook zijn grote doorbraak in Vlaanderen. Van zijn single "Leef" zijn inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

vrijdag 22 februari 2019Isabelle A en Koen Wauters na 25 jaar opnieuw in duet

Ruim 25 jaar geleden, in 1993 om precies te zijn, zongen Isabelle A en Koen Wauters live "Gelukkig zijn" van Ann Christy bij Margriet Aan Zee. Op dat moment hadden beide publiekslievelingen al een indrukwekkend aantal Tien Om Te Zien-klassiekers op hun palmares verzameld. Dat hun wegen zouden samenkomen was dus een kwestie van tijd, al was dit duet eenmalig voor tv en werd het nummer niet op single uitgebracht.

woensdag 6 februari 2019'Sophietje'-zanger Johnny Lion overleden

"Zij dronk ranja met een rietje, mijn Sophietje..." Met deze klassieker scoorde Johnny Lion in 1965 een grote hit. De Nederlandse zanger is op 31 januari op 77-jarige leeftijd overleden.

vrijdag 1 februari 2019Mathias Vergels lanceert derde single: "Wij alleen"

'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft na anderhalf jaar een nieuwe single uitgebracht. Na zijn vorige hits "Margeritha" en "Hotel mama", die veelvuldig op Jouwradio te horen waren, is er nu het nummer "Wij alleen". Samen met zijn beste vriend Manu Huylebroeck, Joes Brands en Ingrid Mank heeft Mathias het nummer zelf gecomponeerd.

zaterdag 26 januari 2019


Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website


Stickerwinkel.com logo