Jouwradio Luister online

Nieuwsarchief


Nieuwe single van Sasha en Davy is géén zonde van de tijd

De nieuwe single van Sasha en Davy heet "Zonde van de tijd", maar is beslist geen zonde van de tijd. Het is een splinternieuw nummer waarmee het duo zich van een vernieuwende kant laat horen. De single dient als de voorloper van een nieuw album, dat in 2019 zal worden uitgebracht.

maandag 8 oktober 2018Volkszanger Koos Alberts is overleden

De Nederlandse volkszanger Koos Alberts is de afgelopen vrijdag 28 september overleden. Hij werd 71 jaar oud. In Vlaanderen werd hij vooral bekend met het nummer "Ik verscheurde je foto" uit 1984.

zaterdag 29 september 2018Micha Marah met Music Show Scotland in het Sportpaleis

Woensdag wordt ze 65, maar in plaats van gas terug te nemen, duwt de Kempense het gaspedaal nog wat steviger in. Haar zangcarrière stond een tijdje op een lager pitje, maar haar ‘Liefdesliedjes’ zorgde dat het balletje weer sneller is gaan rollen.

woensdag 26 september 2018Lisa Del Bo maakt de wereld mooier met vriendelijkheid en kerkconcerten

Lisa Del Bo's nieuwe single heeft een duidelijke boodschap. Zo wil de zangeres met 'Bestuif je hele wereld' oproepen om wat minder snel te oordelen en vriendelijker voor elkaar te zijn.

woensdag 19 september 2018Nieuwe single Frimout gratis voor elke Marcel

Het is bijna herfst en het vallen van de bladeren maakt vele mensen nostalgisch. Dat geldt net zo voor Frimout. Hun nieuwe single ‘Marcel’ baadt in een heerlijk nostalgisch countrybad. De song vertelt het verhaal van een simpele man die door iedereen in zijn stad of dorp gekend is, maar die niemand écht goed kent.

dinsdag 18 september 2018Anneke Grönloh op 76-jarige leeftijd overleden

In de ochtend van vrijdag 14 september is de Nederlandse zangeres Anneke Grönloh overleden. Zij kende in de jaren zestig, ook in Vlaanderen, grote successen met liedjes als "Brandend zand", "Paradiso" en "Soerabaja".

zondag 16 september 2018David Vandyck presenteert gloednieuw album

"David Vandyck" is de titel van het nieuwe studioalbum van de gelijknamige zanger. Een uniek Nederlandstalig album dat je moet gehoord hebben.

zaterdag 15 september 2018Tweede single voor Michiel De Meyer

Sinds vorige week hoor je 'Zo schoon' van Michiel De Meyer dagelijks op Jouwradio. Het is de opvolger van zijn debuutsingle 'Schouder', dat een half jaar geleden de hitlijsten bestormde. Intussen blijft Michiel natuurlijk ook acteren in 'Thuis'.

maandag 10 september 2018Stickerwinkel.com logo