Jouwradio Luister online

Nieuwsarchief


De Grote Wens Band: 25 artiesten zingen samen voor het goede doel

"Je bent niet alleen" is het overkoepelende thema voor een reeks van acties van Essen For Life, een organisatie uit Essen die zich inzet voor het goede doel. Als startschot is onlangs een benefietsingle opgenomen door De Grote Wens Band, een gelegenheidscollectief van 25 bekende artiesten. Alle opbrengsten van dit nummer gaan naar het goede doel. De goede doelen die met de actie worden gesteund zijn Make A Wish Vlaanderen (die kleine en grote wensen van ernstig zieke kinderen vervullen) en Serafien Vzw (palliatieve thuisbegeleiding voor kinderen via het UZ Leuven).

vrijdag 14 december 2018


Verrassing: Udo onder de kerstboom

De kerstbomen zijn versierd, de lichtjes branden en de kerstslingers zijn opgehangen. De feestdagen zijn in aantocht! Onder de kerstboom op onze Jouwradio-redactie vonden wij alvast een mooi cadeau: het nieuwe Nederlandstalige kerstalbum van Udo. De titel van de cd is simpel: "Kerst".

zondag 9 december 2018Michael Lanzo zet de liefde centraal op nieuwe single

Door de eeuwen heeft de liefde al heel wat artiesten geïnspireerd. Liefde en geluk, elkaar graag zien, liefdesverdriet... het is allemaal zo herkenbaar dat ze het onderwerp vormen voor vele liedjes. Michael Lanzo gaat nog een stapje verder. Hij brengt op zijn nieuwe single een grote ode aan dit kleine maar zoveel zeggende woord: "Liefde".

woensdag 28 november 2018Will Tura op nummer 1 in de Vlaamse 100 Aller tijden 2018

De twaalfde editie van Jouwradio's Vlaamse 100 Aller tijden is ten einde. Gedurende de uitzending op 11 november werd onthuld welke liedjes dit jaar de meeste stemmen kregen van onze luisteraars. De lijst kende enkele grote verrassingen, waaronder een nieuwe nummer 1: "Eenzaam zonder jou" van Will Tura.

zondag 11 november 2018


Vandaag op Jouwradio: de twaalfde editie van de Vlaamse 100 Aller tijden!

Het is 11 november en dat betekent dat het weer tijd is om de honderd mooiste en populairste Vlaamse liedjes op een rijtje te zetten. Jouwradio's Vlaamse 100 aller tijden, waarvan in 2007 de eerste editie werd uitgezonden, is inmiddels uitgegroeid tot een traditie die al 12 jaar standhoudt.

zondag 11 november 2018De Romeo's eren collega-artiesten op nieuwe cd

De Romeo's bestaan precies 15 jaar en dat wordt uiteraard gevierd. Niet alleen met een aantal verjaardagsconcerten, maar ook met een nieuwe cd, die heel toepasselijk de titel "15 jaar" draagt. Op dit album vertolken Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi tien echte Vlaamse klassiekers van mannelijke collega-artiesten.

donderdag 1 november 2018Tourist Lemc schenkt Raymond Van Het Groenewoud zijn grootste hit in 27 jaar

Je hebt hem misschien al voorbij horen komen op Jouwradio: "Spiegel", de nieuwe single van Tourist Lemc. Het is een verrassende samenwerking met vedette Raymond Van Het Groenewoud, die het refrein van het nummer voor zijn rekening neemt. En het werpt zijn vruchten af, want de afgelopen week kwam de single direct binnen op nummer 1 in de Vlaamse Top 50.

dinsdag 16 oktober 2018Nieuwe single van Sasha en Davy is géén zonde van de tijd

De nieuwe single van Sasha en Davy heet "Zonde van de tijd", maar is beslist geen zonde van de tijd. Het is een splinternieuw nummer waarmee het duo zich van een vernieuwende kant laat horen. De single dient als de voorloper van een nieuw album, dat in 2019 zal worden uitgebracht.

maandag 8 oktober 2018


Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website


Stickerwinkel.com logo