Jouwradio Luister online

Lindsay viert tien jaar carrière met cd

donderdag 3 mei 2018

Het voorbije weekend vierde schlagerprinses Lindsay haar tiende verjaardag als soloartieste met een uitverkocht verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’.

De cd verscheen in een reguliere en een luxe versie. Op beide versies vind je de grootste hits van Lindsay, aangevuld met vijf nieuwe nummers. Hieronder is ook de single ‘Een verlangen te groot’, die Lindsay met Jan Smit schreef naar aanleiding van de geboorte van haar dochtertje Lisa-Marie.

Ook nieuw zijn ‘7 x goed, 7 x slecht’, de meezinger ‘Niet voor even, maar voor altijd’, het heerlijke ‘Kleine prinses’ (waar zangeres Mieke de tekst voor schreef) én ‘Ware liefde’, Lindsay’s huidige single waarvoor Udo, Eva Jane Smeenk en Yannick Fonderie in de pen kropen.

De reguliere versie telt 18 tracks. De luxe jewelcase, inclusief een booklet met exclusief fotomateriaal van Lindsay, telt 24 nummers. ’10 jaar Lindsay’ is fysiek en digitaal te koop en is verschenen op het Top Act Music label van Universal Music.

Lindsay kreeg uit handen van Laura Lynn een speciale award voor de verkoop van meer dan 100.000 albums in Vlaanderen de voorbije tien jaar. Lindsay scoorde acht nummer 1-hits in de officiële Ultratop 50 én vijf van haar acht verschenen albums (waaronder 2 verzamelaars) zijn ondertussen goed voor goud. Lindsay is nog steeds één van de meest succesvolle Vlaamse artiesten.


Lindsay
Ware liefde
2018

Alleen bij Jouwradio 100% Nederlandstalige muziek!

Nieuws van de sterren van bij ons

Nathan (18) brengt zijn eerste single uit

Hij zit ondanks zijn jonge leeftijd al vol ambitie om het te maken in de muziekwereld. Omringd door grote namen brengt Nathan De Clerck uit Beveren zijn debuutsingle 'Had je ooit gedacht' uit.

 • Lees verder
 • Meer nieuws

  Sociale media

  Vind ons op Facebook

  Volg ons op Twitter

  Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website