Luister online

Viktor en Kobe knallen de zomer in met 'Nu staan we hier'

maandag 22 mei 2023 om 16:45 uur | Jouwradio redactie

Het mag duidelijk zijn: Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zijn niet meer te stoppen. De populaire boezemvrienden timmeren nog maar enkele jaren muzikaal aan de weg, maar mogen zich toch al bij de meest geboekte dj-artiesten in Vlaanderen rekenen. Er staat hen dan ook een drukke festivalzomer te wachten, die wordt ingeluid met een knaller van een single: "Nu staan we hier". Deze werd ingezongen door Kimberly Fransens en Simon Eeraerts.

Kimberly Fransens is zeker geen onbekende meer in Vlaanderen. In 2021 schopte de Nederlandse het met haar krachtige stem tot in de finale van 'Regi Academy' en vorig jaar scoorde ze een flinke hit met "Kom jij uit de hemel vallen", een duet met Jérémie Vrielynck. Daarnaast wist ze op haar YouTube-kanaal al vaak te verrassen met covers van bekende nummers.

Simon Eeraerts, of kortweg Simon, werd vooral bekend als lid van de boyband Bobby en was vorig jaar ook te horen op de track "Liever dat je liegt" van 5napback. Simon is enorm populair op Instagram en TikTok en stampte samen met zijn vriendin Stien Edlund (eveneens een bekende influencer) een eigen kledingmerk en -zaak uit de grond. De weg daarnaartoe kon iedereen volgen in de VTM Go-reeks 'Stien en Simon Pop-up'.

De krachten van Kimberly en Simon worden op de single "Nu staan we hier" gebundeld met die van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen; een duo dat eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Kobe is al jaren bekend van radio en televisie, Viktor is aan een blitzcarrière bezig die hem online en op het scherm nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Het tweetal maakte enkele jaren geleden hun officiële debuut op Tomorrowland en is sindsdien een vast begrip achter de draaitafel. Hun recept bestaat uit enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Deze zomer zijn ze opnieuw te zien op Tomorrowland in Boom en op het Sunrise Festival in Gierle.

Onlangs sloegen Viktor en Kobe de weg van de Nederlandstalige dancepop in. In 2021 hadden ze al een hit te pakken met "Mooi zo" (een samenwerking met Jan Smit, James Cooke en Gert Verhulst) en nu is er dus "Nu staan we hier". Wie overigens goed luistert herkent misschien wel de melodie, want het is een bewerking van "Jump for joy" van 2 Unlimited, een monsterhit uit de jaren 90.


Viktor en Kobe, Kimberly Fransens en Simon
Nu staan we hier
Videoclip2023

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Nieuw in de speellijst