Luister online

Kimberly Fransens op Jouwradio

6 liedjes

Periode: 2021 tot 2023

531 keer gedraaid

Laatst gedraaid:

Biografie Kimberly Fransens

Kimberly Fransens, geboren in Nederland, is een bekende naam geworden in Vlaanderen. Haar opvallende talent en krachtige stem hebben haar naar de finale van 'Regi Academy' in 2021 gebracht, waar ze indruk maakte op zowel publiek als jury. Het was een belangrijk moment in haar carrière dat haar populariteit aanzienlijk vergrootte.

In 2022 behaalde Kimberly ook commercieel succes met het nummer "Kom jij uit de hemel vallen", een duet met Jérémie Vrielynck. Het nummer werd een hit en bereikte een breed publiek, waardoor Kimberly's naam nog meer bekendheid kreeg.

Naast haar deelname aan muziekwedstrijden en het uitbrengen van eigen nummers, heeft Kimberly ook een sterke aanwezigheid op YouTube. Op haar kanaal verrast ze regelmatig haar volgers met indrukwekkende covers van bekende nummers. Haar unieke interpretaties en haar vermogen om verschillende muziekstijlen aan te pakken, hebben haar een loyale fanbase opgeleverd.

Met haar talent, charisma en groeiende populariteit heeft Kimberly Fransens bewezen een opmerkelijke artiest te zijn. Ze blijft nieuwe muzikale hoogtepunten bereiken en haar carrière evolueert constant, waardoor ze een prominente plaats inneemt in de Vlaamse muziekwereld.

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Kimberly Fransens op Jouwradio