Jouwradio Luister online

Erik Van Neygen en Sanne op nummer 1 in de Vlaamse 100 Aller tijden

donderdag 11 november 2021 om 16:45 uur | Jouwradio redactie

De vijftiende editie van Jouwradio's Vlaamse 100 Aller tijden is ten einde. Gedurende de uitzending op 11 november werd onthuld welke liedjes dit jaar de meeste stemmen kregen van onze luisteraars. De lijst kende enkele grote verrassingen, waaronder een nieuwe nummer 1: "Veel te mooi" van Erik Van Neygen en Sanne.

Vorig jaar kreeg "De roos" van Ann Christy nog de meeste stemmen. Dat nummer daalde dit jaar naar nummer 2. De top 5 van de Vlaamse 100 werd vervolledigd door "Eenzaam zonder jou" van Will Tura (nummer 3), "Porselein" van Yasmine (nummer 4) en "Mia" van Gorki (nummer 5).

Het is de eerste keer dat Erik Van Neygen en Sanne de Vlaamse 100 Aller tijden aanvoeren. Het populaire duo stond in de veertien voorgaande edities wel al vijf keer in de top 10. Vorig jaar beleefde "Veel te mooi" een forse stijging van 16 naar 2, om dit jaar dus door te stijgen naar de eerste plaats.

Voor wie de uitzending gemist heeft, of gewoon nog eens wil luisteren naar de honderd mooiste Vlaamse liedjes ooit, wordt de Vlaamse 100 Aller tijden herhaald op zondag 14 november tussen 10 uur en half 5.


Erik Van Neygen en Sanne
Veel te mooi
1990

Reageren

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Nieuw in de speellijst