Luister online

Niemand die het wint van jou

Aroma

Uitgebracht in 2003

Duurt 03:55

835 keer gedraaid
Vorige keer:
8-05-2024 om 08:56 uur

Volgende keer (schatting):
19-05-2024

Biografie Aroma

Men zegt vaak de wereld is klein, maar soms blijkt hij heel groot te zijn. Twee naburige gemeenten in het Gentse, beide een speldeprik groot, herbergen twee zeer gedreven muzikanten, die weliswaar van elkaars bestaan afweten, maar samen nog geen noot gemusiceerd hebben: Alain Baert (Mendonk) en Luc Van de Vijver (Zaffelare).

Aangezien Velvet Spine (Lucs band) uit elkaar dreigt te vallen en de zanger het is ‘afgebold’ en er nog een agenda moet afgewerkt worden, moet er een stand-in worden gezocht. De stagemanager van Velvet Spine suggereert een zekere Alain Baert. Alain, wakker als hij is, besluit eerst een gesprek te voeren met de songwriter van Velvet Spine, om te zien of het wel klikt. Het zal meer dan maar 'klikken': het zal vonken geven.

De twee schieten zo goed op met elkaar dat weldra dagelijks gerepeteerd wordt. Alles wat Luc in de voorbije jaren altijd al zo graag had willen doen, maar waarvoor de andere Velvet Spiners hadden bedankt, wordt uitgeprobeerd. Eindelijk kan er aan dat mooie Nederlandstalige repertoire worden begonnen. Eindelijk verdwijnt de muffe geur uit de muzikale voorraadkast: een mooi boeket komt te voorschijn.

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Aroma op Jouwradio