Luister online

Cleymans en Van Geel stellen met theatertournee hun derde album voor

donderdag 8 februari 2024 om 06:30 uur | Jouwradio redactie

Er staat heel wat te gebeuren rond Cleymans en Van Geel. Binnenkort komt het populaire duo met het gloednieuwe album "Morgen beter" op de proppen én trappen ze bovendien hun gelijknamige theatertour op gang. Om iedereen hiervoor klaar te stomen, hebben ze de afgelopen week hun nieuwe single "Anders" gelanceerd.

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel moeten we niet meer voorstellen. Ze zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken. Inmiddels mogen we ze gerust bestempelen als publiekslievelingen.

Na de succesvolle albums "Cleymans & Van Geel" (2020) en "We kunnen ons redden" (2022) pakken de heren uit met een nieuw album. Dit zal verschijnen op 1 maart en krijgt als titel "Morgen beter" mee. Een van de nummers op de plaat is de nieuwe single "Anders", een uptempo song die gaat over de welbekende uitdrukking dat tegenpolen elkaar aantrekken.

Precies een dag na het uitbrengen van het album zullen Jelle en Jonas in cultuurcentrum De Werf in Aalst de aftrap geven van hun gelijknamige theatertournee. Het is pas voor het eerst dat ze met hun eigen muziek de theaters in gaan. Iets intiemer dan we van hen gewoon zijn op de grote festivalpodia, maar daarom niet minder sfeervol. Samen met hun vaste band brengen ze een bloemlezing uit de nieuwe plaat en uiteraard ontbreken bekende hits als "En route", "We kunnen ons redden" en "Tijgers" niet. Alle speeldata zijn terug te vinden op de website van Cleymans en Van Geel.


Cleymans en Van Geel
Anders
2024

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Nieuw in de speellijst