Luister online

25-jarig bestaan van K3 wordt groots gevierd

dinsdag 14 maart 2023 om 14:40 uur | Jouwradio redactie

2023 is een bijzonder jaar voor K3. De immens populaire groep bestaat exact 25 jaar; een mijlpaal die Hanne, Marthe en Julia uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden in de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats.

Sinds de start in 1998 (toen nog met Karen, Kristel en Kathleen) is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar het goed in is: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Alles wat ze uitbrengen (waaronder ook films, series, musicals en videoclips) scoort zowel in Vlaanderen als in Nederland bij het grote publiek. Vandaag is de groep niet meer weg te denken uit het muzieklandschap.

Het 25-jarig feestje van K3 zal dit jaar gevierd worden met bijzondere lanceringen. Op zowel cd, dvd als twee vinyls verschijnt dit voorjaar het verzamelalbum "Best of 25 jaar K3". De nummers die op de vinyls komen te staan worden iedere vrijdagavond één voor één onthuld op het YouTube-kanaal van de groep. In deze video's blikken Marthe en Julia bovendien terug op een kwart eeuw K3-geschiedenis. Verder wordt op 30 april in de dansstudio van K3, bij Studio 100 in Schelle, een dansdag georganiseerd waar fans onder leiding van een dansleraar de K3-dansjes zelf onder de knie kunnen krijgen.

K3 heeft de voorbije 25 jaar aansluiting gevonden bij een jong én minder jong publiek. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen op dezelfde liedjes. Speciaal voor de twintigers, dertigers en oudere generaties brengt K3 op 21 juli en 12 augustus een avondvullende show in de Pop-Up Arena in Middelkerke. De shows, genaamd "K3, Live Late Night", worden ondersteund door een liveband. Dat de groep nog steeds populair is bij alle leeftijden blijkt uit het feit dat de tickets voor de eerste avond inmiddels de deur uit vlogen.

Meer informatie over alle activiteiten van het 25-jarig bestaan van K3 vind je op www.25jaarK3.com.

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Nieuw in de speellijst