Luister online

Ambitieuze zangeres Llani komt met aanstekelijke single 'Over en uit'

zondag 31 maart 2024 om 10:30 uur | Jouwradio redactie

Lani Lauwers, inmiddels wellicht beter bekend onder haar artiestennaam Llani, had de vorige week iets te vieren. Op 24 maart was het haar 24ste verjaardag en op diezelfde dag stond haar nieuwe single "Over en uit" in onze Dag Top 3. De zangeres uit Schelle ziet de toekomst vol ambities tegemoet.

Aan podiumervaring heeft Llani geen gebrek. Al op jonge leeftijd stond ze in de grootste zalen van Vlaanderen door mee te spelen in musicalproducties als "Kadanza", "Pinokkio" en "14-18". Op een podium staan voelt voor haar als een roes, die best verslavend is. Het is de plek waar ze zich gewoon haarzelf voelt en waar ze haar energieke en kleurrijke persoonlijkheid niet hoeft te onderdrukken of weg te steken.

Sinds ze in 2022 meedeed aan The Voice van Vlaanderen, stort Llani zich volop op Nederlandstalige muziek. Poprock is haar genre, muziek die ze zelf ook kan smaken tijdens het autorijden of het sporten. Llani is eigenlijk best een pittige tante qua muziekkeuze en stiekem wat stoerder dan ze eruit ziet.

Haar aanstekelijke nieuwe single "Over en uit" wordt, net als de vorige single "Alles overhoop", heel enthousiast onthaald. De tekst van "Over en uit" gaat over een stukgelopen liefde, maar is niet autobiografisch: Llani zit zelf al zes jaar in een super fijne relatie. "Af en toe is het gewoon eens leuk om te zingen over iets wat je zelf niet doormaakt op dat eigenste moment, maar dat vrijwel iedereen wel herkent."

Ambitie heeft Llani in overvloed. Eén van haar grote dromen is om als hoofdartiest op een groot festival te staan. Ze wil bovendien werken om in de Nederlandstalige muziek een vaste waarde te worden.


Llani
Over en uit
Videoclip2024

Muziek opzoeken

Zoek op artiest of titel


Nieuw in de speellijst