Jouwradio Luister online

Nieuwe single Robby Longo heet Food & Gas

Het was een tijdje (bewust) stil rond Robby Longo, onze 36-jarige countryartiest van eigen bodem die in 2012 bekend werd door z'n opmerkelijke deelname aan The Voice Van Vlaanderen en daar op de 2de plaats eindigde. Robby besliste eind vorig jaar immers om op zakelijk gebied een nieuwe weg in te slaan en tekende een platencontract bij Mostiko, het pop & dance-label van CNR Records Belgium.

Vandaag komt er eindelijk verandering in de aanhoudende stilte want na maanden van zwoegen, wikken en wegen mogen we u met trots de langverwachte nieuwe single van deze countryartiest in hart en nieren voorstellen! Voor 'Food & Gas' werkte Robby samen met een team professionales die het begrip country naar niveau 2.0 tilden. Tom Vanstiphout (Milow) en Yves Gaillard (Van Echelpoel, ...) tekenden voor tekst, muziek en productie. 'Food & Gas' is een op-en-top moderne countrysong, zonder daarbij meteen te moeten vervallen in clich├ęs... want hoe vaak gebeurt het niet dat we ons onterecht 'de cowboy op z'n paard' voor de geest halen wanneer we het over 'country' hebben.

Met z'n nieuwe single maakt Robby meteen een statement dat moderne country vooral niet oubollig of niche hoeft te zijn en dat het een genre is dat door velen kan worden gesmaakt. 'Food & Gas' is vanaf a.s. vrijdag 26 mei beschikbaar via streaming en vanaf vrijdag 9 juni als digitale download.

Een bericht van Robrecht Van Goolen © Sterrennieuws.
23/05/2017 13.00 uur

Mijn Jouwradio account

Meld je aan op onze website.

E-mail:

Wachtwoord:

Sociale media

Vind ons op Facebook

Volg ons op Twitter