Jouwradio Luister online

Nathan (18) brengt zijn eerste single uit

donderdag 26 april 2018

Hij zit ondanks zijn jonge leeftijd al vol ambitie om het te maken in de muziekwereld. Omringd door grote namen brengt Nathan De Clerck uit Beveren zijn debuutsingle 'Had je ooit gedacht' uit.

“Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij" zegt Nathan. "Op 8-jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben gaan volgen. Zo'n beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie.”

Op jonge leeftijd maakte hij zijn debuut in de musical 'Oliver', waardoor de wens artiest te worden nog meer werd aangewakkerd. Hij volgde zang- en acteerlessen in Antwerpen en bracht daar zijn middelbare studie door, met als richting Jazz/Pop/Rock.

Het artiestenvirus had hem volledig te pakken, zo zeer zelfs dat hij in zijn vakanties een job zocht als inspiciënt om achter de schermen van alles te weten te komen over licht en geluid. Verder volgde hij op advies van Luc Steeno zanglessen bij Wilfried Van Beveren.

Het kon niet uitblijven dat dit alles op enig moment moest resulteren in een geluidsopname met bijbehorende videoclip. Vandaag is de eerste single van Nathan, 'Had je ooit gedacht', een feit. Voor de productie tekende Marc de Coen en de tekst is geschreven door Mieke.

Nathan beschikt over een uiterst prettig stemgeluid en is bovendien een prettige verschijning. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij een welkome aanvulling in de Belgische en Nederlandse muziekscene.


Nathan De Clerck
Had je ooit gedacht
Videoclip 2018

Alleen bij Jouwradio 100% Nederlandstalige muziek!

Nieuws van de sterren van bij ons

Lindsay viert tien jaar carrière met cd

Het voorbije weekend vierde schlagerprinses Lindsay haar tiende verjaardag als soloartieste met een uitverkocht verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’.

 • Lees verder
 • Meer nieuws

  Sociale media

  Vind ons op Facebook

  Volg ons op Twitter

  Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website