Jouwradio Luister online

Jo Vally opent zijn jubileumjaar

dinsdag 23 januari 2018

Zanger Jo Vally opende in aanwezigheid van meer dan tweehonderd aanwezigen, burgemeester en schepenen en andere prominenten – in zijn gemeente Meise waar hij ereburger is – officieel het jubileumjaar “40 jaar Jo Vally”.

Samen met burgemeester Jos Emmerechts startte hij - door het ontknopen van een lint - de ticketverkoop voor het concert “40 jaar Jo Vally”, dat zal doorgaan in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018. Een eenmalig en uniek concert, dat zal gevolgd worden door een intiemere toer door Vlaanderen, getiteld “Jo Vally unplugged”. Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een groots volksfeest, naar alle waarschijnlijkheid in de Oktoberhallen te Wieze.

In het Kursaal Oostende zal er kunnen genoten worden van een Golden VIP Box, een unieke box met all-inclusive formule - walking dinner en receptie met champagne à volonté. Maar eveneens zijn er andere formules mogelijk, en dit voor ieders budget, zodat het concert voor iedereen toegankelijk is en iedereen kan meegenieten.

Een "best-of"-cd zal worden uitgebracht, in special edition. Jo Vally vertelt: “Een overzicht van 40 jaar muziek met meer dan 300 titels, is natuurlijk onmogelijk om deze allemaal te verzamelen. Daarom zou ik willen vragen aan alle trouwe fans en vrienden - die kennis hebben van mijn repertoire – of zij mijn "best-of"-cd helpen samenstellen, zodat het een schitterend verzamelalbum zal zijn, met extra bonus nummers van de laatste nieuwe singles.”

Tijdens het jubileumjaar zal een reis georganiseerd worden naar Cyprus, waarop
leuke activiteiten in het kader van de 40-jarige carrière zullen georganiseerd worden.

Alleen bij Jouwradio 100% Nederlandstalige muziek!

Nieuws van de sterren van bij ons

Lindsay viert tien jaar carrière met cd

Het voorbije weekend vierde schlagerprinses Lindsay haar tiende verjaardag als soloartieste met een uitverkocht verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’.

 • Lees verder
 • Meer nieuws

  Sociale media

  Vind ons op Facebook

  Volg ons op Twitter

  Waarom Jouwradio?

  • 100% Nederlandstalige muziek
  • Altijd in digitale kwaliteit
  • Elke week nieuwe Nederlandstalige muziek
  • Eigen muziek- en nieuwsredactie
  • Alle beschikbare videoclips via de website